Dødsbo - Inventar - Rester ved flytning - Fyn og Trekantsområdet
WWW.DENBLAAFASAN.DK
Mange års erfaring - Vi gør os umage

 

Køb af dødsboer, tømning, flytterester og restindbo
-
Vi kommer gerne ud på hele Fyn og ofte til Vejle, Kolding, Fredericia m.m.

 

Vi tømmer og rydder det hele - eller køber vi blot de ting, du gerne vil sælge, hvis du kun ønsker det.

Vi giver en god pris - så du får overskud også selv om det er en stor tømningsopgave.


Ingen opgave er for stor eller for lille - så skal du have tømt en hel villa eller blot en lille lejlighed, så ring til os.

Du skal have overskud: Ved en hel rydning er der mange ting, som vi kan give en god pris for - så lad os klare det hele, så du har overskud. Det er synd at vælge dem, der blot lover at køre det hele væk !


17 års erfaring men hundredvis af tilfredse kunder - du kender os nok fra Tv-programmerne, hvor vi ofte er med. Vi vurderer dine ting seriøst - og vi gør selv opmærksom på, når der er særlige værdier imellem - også hvis du ikke selv er klar over det !!!


Ring til os nu 20 82 50 19 og spørg bare ind til det du har brug for at vide - vi vil gerne hjælpe.


Vi kan klare opgaven med kort varsel.

 


Hanne Hvillum
Den Blå Fasan
E-mail:
dbf@denblaafasan.dk

Telefon og SMS: 20 82 50 19
Butik: Læssøgade 9
5000 Odense


Sender du en mail, så vedhæft gerne et par fotos - blot taget med mobiltelefonen - med et par billeder. Du behøver ikke at gøre særligt ud af opstilling m.v. blot et oversigtsbillede af f.eks. stuen, så har vi lettere ved at bedømme hvilke ting vi taler om. 

 


LÆS MERE OM HVORDAN VI GØR

Vi kan rydde det hele 
- eller blot købe noget af det, du vil af med.

Det er et langt større arbejde end de fleste tror, at tømme eksempelvis en lejlighed eller en hel villa med kælder, loft og udhuse. Så lad os tage arbejdet for dig. Vi udregner på stedet indboets værdi og modregner det i arbejdet ved en tømning - så vi kan betale dig den rigtige pris. Vi har med tømning af boliger flere gange om ugen stor erfaring med arbejdet - og vi gør os umage for at udføre det pænt og som aftalt. Og vi giver dig den rigtige pris for dine ting. 

Med mange års erfaring, kan vi også som regel svare på de fleste af de spørgsmål du har i forbindelse med rydning og aflevering af et hus eller en lejlighed, uanset om det er lejebolig eller ejerbolig.

 

Vi køber ældre indbo af en rimelig kvalitet og stand.
Indboet skal hovedsagligt være over 30 år gammelt, men det vil naturligvis altid være blandet. For møbler er vi først og fremmest er vi interesserede i ting fra 50'erne og 60'erne, men mange andre ting kan også have interesse. Porcelæn, keramik og glas må naturligvis gerne være lagt ældre. Men ring til os, så taler vi om det og finder ud af om vi er de rigtige for dig - og er vi ikke det giver vi dig straks gode råd om, hvordan du kommer videre - så et telefonopkald til os er altid tiden værd. 

Vi tilbyder altid en seriøs gennemgang og klar besked om, hvilken pris vi kan tilbyde dig.
Og vi vejleder gerne på stedet omkring salg af særlige effekter. Vi giver et uforpligtende tilbud uanset om der blot er tale om færre ting eller hele villaer fra kælder til loft. Vi kommer i huse, lejligheder, sommerhuse, erhverv og offentlige og private institutioner. Ring til os og få en aftale - og læs mere herunder.

 

Det er vi mest interesserede i 
- men vi spænder bredt, så det meste har interesse.


Uanset om der er tale om indbo af høj kvalitet (designmøbler, keramik, porcelæn, lamper m.m. af høj kvalitet) eller mere almindeligt, blandet indbo og diverse, så kontakt os og få et tilbud på køb af dele eller komplet tømning af den bolig det drejer sig om.

 

Vi køber også småting
- både møbler, procelæn, keramik og diverse småting

Har du nogle enkelte møbler, porcelænsting, glas eller andre spændende ting - er du også velkommen til at kontakte mig. Kig lidt på vores side og se, hvad vi mest er interesseret i, og ring så til os eller send en e-mail. Det kan være en god ide at tage et hurtigt billede eller tre af tingene (du behøver ikke at gøre dig fotografisk umage) og sende til os, så har vi meget lettere ved at svare dig med en pris eller fortælle dig om tingene, når du ringer.

Er det kun nogle få, mindre ting, så kig forbi vores butik med dem, så kigger vi på dem på stedet - men det er en god ide lige at ringe til os først og aftale det, da der kan være meget travlt i butikkens åbningstid.

 

Husk at få det hele med !!!
- Vis os andre ting, når vi alligevel besøger dig

Vi handler ikke kun med fine og dyre ting. Så laver vi en aftale om at se på et par møbler, så husk at du måske også har andet, som vi kan være interesserede i. Måske har du et gammelt køkkenbord, møbler på et gæsteværelse, et par små skamler eller en kasse med ting, du har sat ned i kælderen, og som du alligevel aldrig får brug for igen. Vis os det - det vil vi være glade for og så gør du selv en bedre handel, når vi alligevel er på besøg... 
 

Gammelt butiksinventar, ting fra institutioner, erhverv  og skoler købes
DenBlaaFasan køber
gammelt, sjovt butiksinventar og møbler, lamper m.v. fra erhvervs, institutioner, skoler o.s.v., hvis du skal nedlægge, fraflytte eller ophøre. Her drejers det sig om ting fra ca. 1930-1970. Det vil sige, at vi er interesserede i mange ting fra gamle butikker: Møblement, skilte, inventar, møbler, borde, udstillingsmaterialer og alle småting, som har været brugt i f.eks. butikken.

 

Kontakt os nu
- Ring til os nu på tlf: 20 82 50 19  (Kl. 9.00 - 20.00 alle ugedage) eller send en e-mail nu

Du kan ringe til os alle ugens dage mellem 8.00 og 20.00. eller send os en e-mail nu og fortæl lidt om, hvad du har så taler vi om det. Du kan evt. vedhæfte et foto - det behøver ikke være perfekt eller specielt stort, blot så vi får en fornemmelse af tingene
 

Send en email om, hvad I vil sælge til os: E-mail klik her eller ring på telefon: 2082 5019 


Vi kommer normalt gerne ud til dig, hvis du bor på Fyn - f.eks. i Odense Svendborg Nyborg Assens Bogende Faaborg Kerteminde Middelfart Ringe Fraugde Bellinge Brylle Vissenbjerg Nørre Aaby Veflinge Hesselager Haarby Glamsbjerg Brobyværk Nymark Lunde Davinde Ørbæk og alle de andre byer på fyn. Men har du lidt mere kommer vi også gerne til Fredericia Vejle Kolding ....

Antik: Den blaa fasan, Læssøegade 9, 5000 Odense, Fyn,